Kaj Sierhuis scoort voor Jong Oranje

Kaj Sierhuis, spits van FC Groningen, heeft woensdag gescoord, tijdens een oefenduel in Doetinchem tussen Jong Oranje en Jong Engeland. Jong Oranje won met 2-1.

Sierhuis trof na ruim een half uur het doel, uit een voorzet van clubgenoot Deyovaisio Zeefuik. In de 76e minuut scoorde Mason Greenwood van Manchester United de gelijkmaker, maar Javairô Dilrosun van Hertha BSC zorgde in blessuretijd voor de winnende treffer voor Jong Oranje, door op fraaie wijze een vrije trap te benutten.

Jong Oranje is goed op weg in de kwalificatie voor het EK van 2021. Het team van coach Erwin van de Looi staat bovenaan in de poule, met 12 punten uit 4 duels.