Duizenden ouders in schoolbanken op Hanzehogeschool

nieuws

Om de ouders van eerstejaarsstudenten een indruk te geven hoe het is om te studeren aan de Hanzehogeschool zijn deze week op verschillende locaties ouderavonden. Ruim 6500 ouders doen mee.

De ouders krijgen deze avonden informatie over bijvoorbeeld de inhoud van de opleiding, het studietraject, kennis en vaardigheden, studiebegeleiding, studieadvies, stages en kansen op de arbeidsmarkt. Bijvoorbeeld bij het Instituut voor Communicatie, Media & IT kunnen de ouders een workshop photoshop volgen of leren zij de basis van het programmeren.

Ook krijgen de ouders een rondleiding bij de opleiding, onder andere langs lokalen en studieruimtes. Docenten en studenten zijn aanwezig om vragen te beantwoorden. Net als hun zoon en/of dochter natuurlijk, die vaak zelf de rondleidingen geven aan hun ouders.

De Academie voor Beeldende Kunst, Vormgeving, Popcultuur en Minerva, en het Prins Claus Conservatorium houden hun informatieavond voor ouders van eerstejaarsstudenten op een ander moment.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *