Automobilist slaat fietser bij verkeersruzie; politie zoekt getuigen

nieuws
Foto: Google Streetview

De politie in Groningen is op zoek naar getuigen van een verkeersruzie tussen een fietser en een automobilist. Deze ontstond op zondag 28 april 2019 omstreeks 16.30 uur bij de rotonde tussen de Goudlaan en de Siersteenlaan in Vinkhuizen.

Bij deze ruzie heeft de automobilist klappen uitgedeeld aan de fietser. Na de mishandeling stopte er een zilvergrijze Ford naast het slachtoffer met daarin twee vrouwen van tussen de 20 en 30 jaar oud. De vrouwen gaven aan het incident gezien te hebben en hadden het kenteken van de auto genoteerd.

De politie wil nu graag in contact komen met deze twee vrouwen. Ben of ken jij één van deze vrouwen, dan willen wij je vragen om contact op te nemen met de politie Groningen via 0900-8844, onder vermelding van zaaknummer 2019107078.

Deel dit artikel: