Zaterdag 100 locaties 100 jaar Grunnens Laid

nieuws

Het Grunnens Laid bestaat 100 jaar. Dit wordt groots gevierd op zaterdagmiddag 28 september om 5 uur. 

Op dat moment kan overal in de provincie op 100 locaties het Gronings volkslied gezongen worden. ‘Ben jij ook trots op Groningen? Laat dat dan zien én horen! Je bent overal van harte welkom om mee te zingen: in kerken, zorgcentra, dorpshuizen, buurtfeesten, festivals… Mis het niet!’, schrijft Tocht om de Noord die het initiatief voor het evenement nam.

In onze gemeente kan men terecht in Glimmen, Dorpshuis de Groenenberg (Markeweg 17), Groningen (centrum), Martinitoren (Martinikerkhof 3), (Beijum), Vuurplaats (Jensemaheerd), Supportersvereniging FC Groningen (zingen volkslied in de bus richting Amsterdam), (Helpman), Woonlandschap de Leyhoeve (Helperpark 258), (Oosterparkwijk), Blauwe Boerderij (Lindenhof 2), Ten Boer, Zorgcentrum Bloemhof (Bloemhof 1).

Deel dit artikel: