Politie publiceert beelden van verdachte mishandeling bij Steentilbrug (video)

nieuws
Foto: Politie Groningen

De politie in Groningen heeft dinsdagmiddag een foto gepubliceerd van een man die ervan wordt verdacht op 30 juni jl. een 47-jarige Groninger te hebben mishandeld bij de Steentilbrug. Het slachtoffer raakte hierdoor zwaar gewond.  Ook zoekt de politie nog een belangrijke getuige van het voorval.

Het slachtoffer liep samen met de verdachte op de Steentilstraat in de richting van de Steentilbrug. In de omgeving van de brug werd het slachtoffer door de verdachte geslagen. De 47-jarige viel op de grond en raakte met zijn hoofd een scherpe betonnen rand. Hierdoor raakte hij ernstig gewond. Hij is op dit moment niet in levensgevaar maar moet wel een langdurig revalidatietraject volgen.

De dader of daders zijn hard weggerend, in de richting van het Damsterdiep. De dader of daders maakten deel uit van een groepje van vier mannen. Ook zoekt de politie nog een onbekende man die getuige moet zijn geweest van de mishandeling. De politie vraagt getuigen contact op te nemen via 0900-8844 of bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.