Nog één jaar Noisia

nieuws
Foto: Rutger Prins - noisia.nl

De Groningse band Noisia stopt er volgend jaar mee, na twintig jaar samen muziek te hebben gemaakt. Dat meldt het drum-’n-basstrio op haar facebook pagina.

Nik Roos, Martijn van Sonderen en Thijs de Vlieger, gaan na een internationale afscheidstournee, volgend jaar, individueel verder. “Wij hebben ons ontwikkeld en realiseren ons dat we verschillende dingen willen. Noisia wilde nooit compromissen maken, maar we zijn niet meer wie wij vroeger waren en de tijd om alles samen te doen is voorbij,” aldus de bandleden.

Noisia werkte samen met diverse beroemde artiesten, onder wie Robbie Williams en The Prodigy. Ook heeft de band een eigen radioprogramma, genaamd Noisia Radio, dat onder meer werd uitgezonden op OOG Radio.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *