Luuk, eigenlijk Sjakie, na half jaar weer thuis

nieuws

Het Dierenasiel Zuidwolde meldt donderdagavond dat wonderen bestaan. Na een half jaar droefenis van zowel kat als eigenaresse volgde een verrassende hereniging.

Het Dierenasiel: ‘Over kater Luuk schreven we eind mei een bericht waarin we extra aandacht voor hem vroegen. Luuk was via de dierenambulance in ons asiel terecht gekomen en kon maar moeilijk aarden in de asielomgeving. Hij had het duidelijk niet naar zijn zin. Korte tijd later plaatsten wij Luuk, deze plaatsing bleek geen juiste match en Luuk kwam terug in het asiel.

Tot afgelopen week voor hem het ultieme geluk plaats vond…

Luuk, eigenlijk Sjakie, bleek ongeveer een half jaar geleden verdwenen te zijn. Zijn eigenaresse dacht hem nooit meer terug te vinden en probeerde dit te verwerken. Zij voelde zich momenteel weer klaar om een nieuwe kat in haar leven te verwelkomen en ging eens kijken op de website www.ikzoekbaas.nl. En wie zij daar zag, ontroerde haar, dat was Luuk, haar Sjakie. Een afspraak werd snel gemaakt en nu, nu is Sjakie terug waar hij hoort en waar hij geniet van het leven. Prachtig’.