Introductieweek Hanzehogeschool van start

De introductieweek van de Hanzehogeschool is van start gegaan. De nieuwe studenten leren tijdens deze week hun klas en school kennen.

Ruim een week geleden was het hele Zernike-complex nog leeg. Daar is deze week verandering in gekomen. De introductieweek voor de nieuwe eerstejaarsstudenten van de Hanzehogeschool is namelijk van start gegaan. De studenten beginnen met volle moed aan hun nieuwe opleiding. Ze hoeven zich niet druk te maken om de weg te vinden waar ze heen moeten, ouderejaarsstudenten staan ze namelijk op te wachten om ze zo een handje op weg te helpen.

De studenten hebben er veel zin in: ‘Ik denk dat ik de juiste opleiding heb gekozen en daardoor heb ik er veel zin in.’ De meesten hebben geen last van zenuwen gehad voor hun eerste schooldag: ‘Ik ben niet echt meer zenuwachtig voor dit soort dingen, ik vind het juist leuk om nieuwe dingen te doen.’