“Het Grootste Kennisfestival is een kenniscongres op een festivalmanier.”

oogochtendshow
Foto: Grootste Kennisfestival van Noord-Nederland

Vrijdag vond het Grootste Kennisfestival van Noord-Nederland plaats op het Suikerunieterrein in de stad. Het was een kenniscongres op een festivalmanier, waarbij kennis werd overgedragen op een manier waarbij de status van terminale serieusheid zoveel mogelijk wordt vermeden. Dat vertelde organisator Engbert Breuker in de OOG Ochtendshow.

Het festival ging behalve over technologische innovaties vooral ook over dynamisch leiderschap, nieuwe vormen van samenwerken en co-creatie in combinatie met slim organiseren binnen je organisatie. Maar dan wel in een festivalomgeving, dus ook met de nodige muziek, theater en lekker eten en drinken. Er waren diverse acts en workshops, waaronder ook het Voorkennisfestival.

Beluister het interview met Engbert Breuker over het Grootste Kennisfestival van Noord-Nederland hieronder terug.

Deel dit artikel: