6 ton voor tekort Noordelijk Belastingkantoor

Het gemeentebestuur moet dit jaar 600.000 euro extra bijdragen aan het Noordelijke belastingkantoor.

Dat Noordelijk Belastingkantoor is een voortzetting van Hefpunt dat voor de noordelijke waterschappen de waterschapsbelastingen inde. Het Noordelijk Belastingkantoor voegt daar de gemeentelijke lasten aan toe. Dat zou zorgen voor lagere kosten per aanslag maar door opstartproblemen is dat doel nog niet helemaal gehaald.

Het kantoor stevent dit jaar af op een tekort van 3,2 miljoen euro.

 

Deel dit artikel:

  1. het valt nog mee: 1 zak patat (met) per inwoner dit jaar. de flop van een tijdje terug met de andere semi–overheidsinstelling warmtestad was 10x zo duur en daar wordt al niet eens over gepraat. ‘t is maar goed dat verkeersgoeroe de rook zich omgevormd heeft tot financiëel visionair zodat de schade tenminste beperkt blijft.

  2. In totaal moet er een miljoen euro worden bijgelapt door de gemeente Maar dat is geen enkel probleem want uiteindelijk verdient het zich weer terug, aldus de D66 praatmachine De Rook. Kunnen we daar mooi het weer gratis ophalen van grofvuil van bekostigen. Doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *