Zwembad Hoogkerk: “Petitiestarters hebben te weinig begrip voor situatie”

nieuws
Foto: Zwembad Hoogkerk

Volgens Henk Schreuder, voorzitter van de stichting Zwembad Hoogkerk, hebben de starters van de petitie om abonnementsgeld terug te krijgen te weinig begrip voor het personeelstekort in het zwembad.

“De situatie van deze zomer is teleurstellend. We balen er zelf ook van. Personeelstekort is iets dat speelt in meerdere kleine zwembaden in dorpen. We hadden gehoopt op iets meer begrip van onze vaste bezoekers,” aldus Schreuder. “We hebben alles geprobeerd om te zorgen dat het zwembad op de normale tijden open kon zijn.”

Maandagmiddag starten een aantal abonnementhouders van het zwembad een petitie om een deel van hun abonnementsgeld terug te krijgen.

Deel dit artikel:

  1. Alle begrip voor de stichting, maar ze moeten het probleem niet doorschuiven naar de abonnementhouders en hen op een passief-aggressieve manier beschuldigen van een gebrek aan begrip. Als je een krantenabonnement koopt, en de redactie door personeelstekort niet alle beloofde kranten kunnen produceren/leveren, heb je recht op restitutie. Het gebrek aan begrip ligt bij de voorzitter, want de abonnementhouders worden financieel bestraft, de kopers van losse kaarten niet.

  2. Wat een onzin. Er wordt hard gewerkt door een paar mensen om het bad open te houden. Fijn zwembad waarvan ik hoop dat het nog lang mag open blijven. Ik zwem er bijna elke dag en hou gewoon een beetje rekening met de aangepaste tijden. Viel trouwens best mee.

  3. Als de problemen worden veroorzaakt door personeelstekort dan kan het uitgespaarde salaris toch gebruikt worden om de abonnees te compenseren? Ik begrijp het probleem niet.

  4. Een petitie om je abonnementsgeld terug? Bij wie gaan ze die petitie aanbieden? Typisch internettijdperk. Lekker anoniem een actie starten. Een vrijwilligersstichting is geen commercieel bedrijf. Het zijn welwillende burgers die een collectieve voorziening in stand proberen te houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *