’s Werelds eerste Dunkin’-donutautomaat in Jumbo Ciboga

nieuws
Foto:Dunkin' Donuts

Vanaf 4 september kan men terecht bij de Jumbo Ciboga vestiging in Groningen waar de eerste Dunkin’ donut wall ter wereld zal worden onthuld. In de Jumbo in de Euroborg komt een pop-up store van de donutketen.

“Na vestigingen door bijna heel het land, kunnen nu ook mensen in Groningen genieten van onze heerlijke koffie en donuts. We zijn blij met onze samenwerking met de Maripaan groep, de prachtige A-locatie in de Foodmarkt en de primeur in Groningen”, aldus Nabil Besali, master franchisenemer van Dunkin’ in Nederland.

Bij de pop-up store bij de Jumbo Euroborg zullen de eerste 10 klanten een jaar lang gratis donuts (1 doos van 6 per week) krijgen. De daarop volgende 90 klanten ontvangen 31 dagen lang gratis een donut en een kop koffie. In Drachten krijgen de eerste 50 klanten bij aankoop van een doos donuts een tweede doos gratis.

Dunkin’ (voormalig Dunkin’ Donuts), opgericht in 1950, is een van ’s werelds toonaangevende coffee and baked goods merken. De onderneming telt meer dan 12.200 winkels in 45 landen wereldwijd.