Qbuzz zet meer nachtbussen in

nieuws
Foto: Sebastiaan Scheffer

Vanaf 31 augustus rijdt er, van zaterdag op zondag, een nachtbus van Groningen via Appingedam naar Delfzijl. De lijn wordt als proef ingezet tot halverwege december. Daarnaast wordt er een extra rit toegevoegd tussen Groningen naar Assen.

Ook lijn 309 tussen Assen en Groningen krijgt van zaterdag op zondag extra ritten: Een extra rit vanaf de
M.L. Kingweg in Assen naar Groningen om 0:30 uur. Om 1:07 uur gaat een extra Qliner 309 rijden van Groningen naar Assen.

Daarnaast worden de vertrektijden van verschillende nachtbuslijnen aangepast. In nacht van zaterdag op zondag wijzigen de vertrektijden voor de nachtbuslijnen Groningen – Eelde – Vries (lijn 402), Groningen – Zuidlaren – Annen – Gieten (lijn 418) en Groningen – Assen (419).