GOOV zoekt nieuwe leden: “Nog zeker tien mensen nodig”

GOOV Muziektheater zoekt zo’n tien nieuwe leden. “De situatie is nog niet problematisch, maar we zoeken wel nieuwe mensen.”

“Onlangs hebben we op Facebook een oproep gedaan”, vertelt Ria Bakker van GOOV. “Daar hebben al een aantal mensen op gereageerd. Voornamelijk vrouwen. We kunnen dus nog wel wat mannen gebruiken. En vooral mannen met een vette lage bas. Die zouden heel erg welkom zijn.” GOOV Muziektheater werd opgericht in 1928. In de afgelopen negentig jaar draaide men meer dan vijftig producties. In de laatste jaren grossierde men met voorstellingen over Bommen Berend, Aletta Jacobs en Jacques d’Ancona.

“De mensen die zich willen aanmelden moeten wel wat kunnen zingen, acteren en dansen. Hier gaan we ze ook op beoordelen in de vorm van een auditie. Ik weet dat dat vreselijk klinkt maar je moet bij ons geen Idols-achtige taferelen verwachten. We laten iedereen in zijn of haar waarde, en als jury zijn we er om het maximale uit je te halen.” Meer informatie over GOOV, en het aanmelden, vind je op de website van het muziektheater.