De Wandeling: “We hebben vooral nog spullen nodig voor het dak”

De inzamelingsactie van stichting De Wandeling voor het bouwen van een activiteitenpand in het Stadspark verloopt succesvol. “We hebben al flink wat spullen gedoneerd gekregen.”

De stichting werd een aantal jaren geleden opgericht en is een sociaal initiatief waarbij iedereen welkom is. Onlangs heeft het een plek toegewezen gekregen in het Stadspark nabij de kinderboerderij. “We willen hier een tuin realiseren, er staat al een pizza-oven maar wat we vooral willen is een activiteitenpand”, zegt Jilke de Boer. “Dit pand beschouwen we als het startpunt waar vanuit we verder gaan bouwen.”

De Wandeling draait volledig op vrijwilligers en wil het gebouw kosteloos realiseren. “Daarom hebben we een aantal weken geleden een oproep gedaan aan mensen om spullen te doneren. En eigenlijk gaat dat heel goed. We hebben ramen ontvangen en al flink wat hout. Alleen planken voor het dak ontbreken nog. Dus die zoeken we eigenlijk nog.”

Meer informatie over stichting De Wandeling is te vinden op de website.

Deel dit artikel:

  1. Bouwen in Stadspark, tja. Mensen lijken niet meer in staat om gewoon van de natuur en de rust te genieten, nee, iedereen moet vooral beziggehouden worden.

  2. Leuke mensen (laat bewust “meiden” maar achterwege, want dat kan tegenwoordig al snel opgevat worden als vrouwonvriendelijk) en aardig project op een voormalig speelveldje en basketbalterrein. Hopelijk blijven de vandalen op afstand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *