Automobilist gewond bij verkeersongeluk in Zuidwolde

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

Bij een verkeersongeluk op de Groningerweg bij Zuidwolde is dinsdagavond een automobilist gewond geraakt. Dat meldt Rick ten Cate van de incidentenwebsite tencatefotografie.nl.

Het ongeluk gebeurde rond 18.10 uur ter hoogte van de kruising met de Westerseweg. “Door nog onbekende oorzaak botsten twee auto’s op elkaar”, vertelt Ten Cate. “Het moet een flinke klap zijn geweest want beide voertuigen liepen behoorlijk wat schade op.” Hulpdiensten waren snel ter plaatse. “Eén bestuurder bleek gewond te zijn geraakt. Het slachtoffer is eerst gecontroleerd in de ambulance en is daarna overgebracht naar het ziekenhuis. Ook de andere automobilist is gecontroleerd maar deze hoefde niet mee.”

De politie heeft onderzoek gedaan naar de toedracht. De beide auto’s zijn door een bergingsbedrijf geborgen.

Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl