Vergunning Kaynar terecht ingetrokken

nieuws

De vergunning die de gemeente verleende aan Kaynar voor de bouw van een horecagelegenheid en een appartementencomplex aan de Papengang is door de gemeente terecht ingetrokken. Dat blijkt, in hoger beroep, uit een uitspraak van de Raad van State.

Burgemeester Peter den Oudsten deed eerder uitspraken, onder andere bij OOG TV, dat hij twijfels had over de manier waarop Kaynar, samen met zijn broer, geld verdiende. Kaynar wordt verdacht van belastingfraude en de gemeente kreeg een Bibob advies en trok daarna de vergunning in. Kaynar kreeg een naheffing van ruim een ton en een boete van 50.000 euro.

Kaynar vecht de boete en de naheffing aan en vindt daarom dat de vergunning niet terecht is ingetrokken. De Raad van State is het niet met hem eens en vindt dat de strafbare feiten zwaarder wegen dan het belang van Kaynar om zijn bouwplan te realiseren.

Deel dit artikel:

  1. Bekir en Ali Kaynar zijn erg handig in het geld rond pompen tussen hun eigen bv’s en bv’s in Turkije en dachten een slimme constructie te hebben bedacht, wel…er zijn altijd mensen die nog veel slimmer zijn en als die pijlen op je richten ben je aan de beurt. Bekir en Ali Kayna hebben kennis gemaakt met zo’n pijl en zijn voorzien van lichtgevend verf. 2 jaar geleden verkochten ze nog vele panden aan die andere ongeneeslijke aso en huismelker Bulten.

    Bekir en Ali Kaynar kennen sinds een tijdje ook het woord ‘bankdruk’ en daarmee bedoel ik dus niet sportieve variant.

    @https://drimble.nl/bedrijf/groningen/13480901/kaynar-beheer-bv.html

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *