Scooterrijder gewond bij eenzijdig verkeersongeluk Curaçaostraat

nieuws
Foto: Martin Nuver - 112groningen.nl

Bij een verkeersongeluk dinsdagavond op de Curaçaostraat is een scooterrijder gewond geraakt. Dat meldt Martin Nuver van de incidentenwebsite 112groningen.nl.

Het ongeluk gebeurde rond 23.05 uur. “Op de oprit naar de Noordzeegweg, N46, ter hoogte van de afslag naar de Curaçaostraat kwam een jongeman met zijn scooter ten val”, vertelt Nuver. “Hoe dit kon gebeuren is onduidelijk. Hij had in ieder geval veel pijn. Hulpdiensten, waaronder een ambulance en politie waren snel ter plaatse. Nadat ambulancemedewerkers hem gestabiliseerd hadden is hij in de ziekenwagen naar het UMCG gebracht.” Volgens Nuver waren er geen andere voertuigen bij het ongeluk betrokken.

De politie doet onderzoek naar de precieze toedracht.

Foto: Martin Nuver – 112groningen.nl
Deel dit artikel: