Groot verschil in beeld van Groningen tussen bezoekers en niet bezoekers

Toeristen die onlangs Groningen hebben bezocht geven de provincie een 7,7. Dat blijkt uit een onderzoek, dit voorjaar, naar het imago van Groningen.

Niet bezoekers van Groningen hebben duidelijk een minder beeld van Stad en Ommeland en geven slechts een 6,2. Een promotie en marketingcampagne voor het toerisme moet dat verbeteren. Volgens het provinciebestuur is dat “een kwestie van de lange adem”,

Het verschil in cijfers wijkt niet veel af van eerdere onderzoeken naar het imago van Groningen. Het laatste onderzoek was in 2016. Daarvoor in 2011 en 2004.

Deel dit artikel:

  1. Campagnes overbodig zo lang cultuurmarxisten kunnen blijven doorgaan met het slopen van onze historische stad.

    Provincie wordt als sloop – en wingewest gezien. Louter om de puissant rijken ten koste van middenklasse nog verder te verrijken, wordt Oos-Groningen (met parels als Oldambt en Westetwolde) nu volgeplempt met afschuwelijk windparken. Geen campagne die wat aan de vernietiging van die streek kan doen.

  2. Er is ongetwijfeld ook een groot verschil in beeld tussen bezoekers en niet-bezoekers van Amsterdam of Brabant of Brussel of Griekenland of waar dan ook. Mooi dat het beeld positiever is als ze hier geweest zijn, want bij sommige steden/gebieden is het juist andersom.

  3. Wat een giller was onlangs in de stad wat is dat hard achteruit gehold met oa dat vreselijk lelijke forum aan de grote markt

  4. Toeristen zijn heel teleurgesteld dat hier niet alle huizen in de stutten staan en vol scheuren zitten. Jullie hadden toch aardbevingen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *