FC Groningen mag toch supporters meenemen naar Emmen

sport
Foto: fcgroningen.nl

FC Groningen mag toch supporters meenemen naar de eerste uitwedstrijd van het seizoen. De aanklager betaald voetbal heeft het onderzoek naar de ongeregeldheden tijdens de uitwedstrijd tegen SC Heerenveen geseponeerd.

Volgens de club heeft de aanklager dit besloten naar aanleiding van maatregelen die FC Groningen heeft genomen. Algemeen directeur Wouter Gudde van FC Groningen: “Het is mooi dat we met een vol uitvak de competitie in Emmen kunnen starten, maar we weten ook dat de straf van een uitwedstrijd zonder publiek nog altijd boven ons hoofd hangt.”

De club heeft nog wel een voorwaardelijke straf staan bij de KNVB. Als zich een nieuw incident voordoet, dan kan de straf alsnog worden opgelegd.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *