Waterloolaan heringericht voor tweerichtingsverkeer

nieuws
Foto: Google Streetview

De Waterloolaan is vanaf 1 juli tot en met 13 juli afgesloten voor verkeer. Combinatie Herepoort gaat de weg in deze periode geschikt maken voor tweerichtingsverkeer. De bouwcombinatie wacht nog op goedkeuring van de gemeente voor extra maatregelen tegen sluipverkeer.

De werkzaamheden moeten voor 26 augustus afgerond zijn. Na de zomervakantie, van 19 tot en met 23 augustus, worden onder andere de markeringen aangebracht en de verkeerslichten geplaatst.

De herinrichting is nodig omdat de Kempkensberg na de zomervakantie wordt afgesloten. Zo blijven DUO en de Belastingdienst vanaf de Hereweg bereikbaar. De maximumsnelheid blijft 30 km/uur. Bij de Hereweg komen verkeerslichten.

De overlast blijft volgens Aanpak Ring Zuid beperkt, omdat er alleen overdag gewerkt wordt.

Deel dit artikel: