Vanaf september vluchten tussen Groningen Airport Eelde en Munster/Osnabruck

nieuws
Foto: Groningen Airport Eelde

Het is vanaf 2 september mogelijk om vanuit Groningen Airport Eelde ook naar Munster/Osnabruck te vliegen.

AIS Airlines uit Lelystad gaat namelijk de vluchten tussen Eelde en Kopenhagen uitbreiden naar het Duitse vliegveld. De route gaat voortaan vanaf Munster/Osnabruck via Eelde naar Kopenhagen. Het vliegtuig maakt dan een tussenstop van tien minuten in Eelde. De vertrektijden blijven hetzelfde. Er wordt twee keer per dag gevlogen van maandag tot en met vrijdag. Het gaat voornamelijk om zakelijk verkeer.

Volgens Nicole Scheffer van AIS Airlines is de verbinding extra gunstig voor de noordelingen, want via Munster/Osnabruck is er een snelle vliegverbinding met Stuttgart in Zuid Duitsland.

Deel dit artikel:

  1. Kan men er niet beter een gecombineerd burgerluchtvaart en militair vliegveld van gaan maken, met de F35 in aantocht zou dit mooi als onderhouds- en overloopvliegveld kunnen gaan dienen. Hoeft men vliegveld De Peel niet te heropenen en kan men hier de nodige knaken gaan verdienen en de bijbehorende werkgelegenheid zou ook een mooie opsteker voor deze regio zijn en Pijlman kan gaan dagdromen over nieuwe opleidingen voor zijn Hanzehogedroonfabriek.

  2. Zakenvluchtjes zetten niet zoveel zoden aan de dijk. Maar gelukkig voor Eelde barst Schiphol uit zijn voegen en is Lelystad een gebed zonder einde aan het worden. Er zullen dus nog wel wat charters te verdelen zijn :p.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *