Ten Post praat over dorpsvernieuwing

nieuws
Foto: Provincie Groningen

In Ten Post wordt zaterdag een middag gehouden over dorpsvernieuwing en versterking. Dat gebeurt in het dorpshuis.

Het afgelopen half jaar zijn thematafels opgezet waarin bewoners, gemeente en deskundigen thema’s hebben uitgewerkt over verkeer, wonen, voorzieningen en duurzaamheid. Omdat Ten Post flink op de schop gaat, willen zij zoveel mogelijk kansen op verbetering benutten.

De eerste plannen en ideeën worden zaterdag gedeeld met de rest van het dorp. Dat gebeurt door leden van de thematafels in kraampjes per thema. Ook woningcorporatie Wierden en Borgen en de Nationaal Coördinator Groningen zijn aanwezig. De themamiddag is zaterdag tussen 13.00 en 16.00 uur in Dorpshuis ’t Holt in Ten Post.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *