Scooterrijder gewond bij frontale botsing Koeriersterweg

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

Bij een verkeersongeluk op de Koeriersterweg is zaterdagmiddag een scooterrijder frontaal op een auto gebotst. Dat meldt Rick ten Cate van de incidentenwebsite tencatefotografie.nl.

Het ongeluk gebeurde rond 12.50 uur. “Hoe het ongeluk precies heeft kunnen gebeuren is niet helemaal duidelijk”, vertelt Ten Cate. “Het lijkt er op dat een pizzabezorger frontaal op een auto is gebotst. De bezorger raakte daarbij lichtgewond.” Een ambulance en politieagenten waren snel ter plaatse. Terwijl ambulanceverpleegkundigen zich over de pizzabezorger bogen, deden politieagenten onderzoek naar de toedracht.

Uiteindelijk hoefde de bezorger niet mee naar het ziekenhuis. Zowel de scooter als de personenauto raakten bij het ongeluk beschadigd. Vanwege het ongeluk was de Koeriersterweg enige tijd afgesloten voor het verkeer.

Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *