Politie zoekt naar kittens in huis van uitgezette man

nieuws
Foto: Politie Groningen

Nadat donderdagmiddag en man in Beijum, met zijn poes, door de politie uit zijn huis werd gezet, moest de politie vrijdagmiddag terug naar het huis om naar kittens te zoeken.

De poes van de man werd donderdag al tijdelijk ondergebracht in het dierenasiel. In het asiel zagen de medewerkers dat de kat kort geleden bevallen moest zijn. Vervolgens werd de politie gebeld met het verzoek om in het huis naar de jonge dieren op zoek te gaan.

De kitten werd uiteindelijk op de zolder van de woning aangetroffen. Nadat de kitten een lekker warm angstplasje deed in de handschoenen de agenten is de kitten herenigd met moeders.

 

Deel dit artikel:

  1. Wat een geweldig beroep, mens en dier op straat zetten! De deurwaarder kan met een goed gevoel weekend vieren. Terwijl die persoon hoogstwaarschijnlijk onder een brug slaapt.

  2. Heb een jaar als ontruimer gewerkt, kan beamen dat het geweldig is om andermans drugsafval, uitwerpselen en nog erger uit een woning te scheppen.

  3. Als jij je huis wordt uitgezet dan hang ik de vlag uit. Magdalena. Wil ook mee helpen je huis schoonveeg te maken.

  4. Als je tegenwoordig je huis wordt uitgezet, dan heb je het behoorlijk bont gemaakt en/of alle aangeboden hulp genegeerd/geweigerd. Woningbouwcorporaties doen er tegenwoordig van alles aan om oplossingen te zoeken en hulp van derden in te schakelen om huis uitzetting te voorkomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *