Filmzaal pronkstuk vernieuwde Martinitoren

De afgelopen maanden is hard gewerkt aan een renovatie van de Martinitoren. Met name de komst van de filmzaal is een grote verandering voor ‘D’Olle Grieze’.

Ook zijn er nieuwe bewegwijzering en informatieborden toegevoegd aan de Martinitoren. Daarnaast zijn er ruimtes beschikbaar gesteld voor publiek die dat eerst niet waren.

De toren was nooit echt gesloten voor publiek, maar de officiële heropening zal de komende dagen plaatsvinden. Zo wordt er morgen gezongen op de Grote Markt en komen er verschillende wethouders. Zaterdag kunnen alle Marts, Martha’s, Martini’s en alles wat daar op lijkt gratis de toren in. Ook kunnen mensen zaterdag liedjes aanvragen die door de beiaardier van de Martinitoren gespeeld zullen worden.

Deel dit artikel:

  1. Nou, een filmzaal is tijdelijk, onderdeel van een hersenloze jeugdcultuur die alles in ‘multimedia’ (en liefst interactief) gepresenteerd moet krijgen, een afleiding van de werkelijkheid. De echte pronkstukken zijn de klokken natuurlijk.

  2. Wat geweldig een filmzaaltje in de Martinitoren daar zitten we echt op te wachten met uitzicht op het lelijkste gebouw van Nederland het Forum

  3. Jack,
    Laat HET MONSTRUM een begrip worden in Stad en Ommeland.
    Al is het enkel om de financiele offers die we met elkaar moeten opbrengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *