ANWB-proefritten met elektrische auto’s op Damsterplein

nieuws
foto: ANWB

ANWB-leden en andere geïnteresseerden kunnen aanstaande zaterdag van 10.00 tot 16.30 uur aan het Damsterplein kennismaken met het rijden in een elektrische auto en een waterstofauto.

Wethouder Glimina Chakor geeft om 09.45 uur samen met ANWB-hoofddirecteur Frits van Bruggen het startsein. De gemeente ondersteunt dit evenement en draagt eraan bij met twee auto’s uit het gemeentelijke wagenpark die op groene waterstof rijden.

Op het Damsterplein staat een tiental gangbare elektrisch aangedreven auto’s onder de 50.000 euro. Er is een ANWB-expert aanwezig om alle vragen over elektrisch rijden te beantwoorden. Belangstellenden kunnen van tevoren meerdere proefritten inplannen. Dat kan via de website.’anwb.nl/proefrijden’. Op de bonnefooi langskomen kan ook, maar dan bestaat de kans dat de auto’s bezet zijn.