Anonieme bron tipt agent in vrije tijd over mishandeling Groningerweg

nieuws
Foto: Martin Nuver - 112groningen.nl

Dinsdagavond besteedt Opsporing Verzocht opnieuw aandacht aan de mogelijke woninginbraak aan de Groningerweg, waarbij een 78-jarige vrouw zwaar mishandeld werd. Naar aanleiding van de vorige uitzending is de politie nu op zoek naar twee anonieme tipgevers.

Een politieagent werd, in zijn vrije tijd, op 27 april j.l. bij de Korenbeurs aan de Vismarkt aangesproken door twee “onbekend gebleven” mannen. Eén van hen zei dat hij meer info had over de zaak, maar hij maakte zijn identiteit echter niet bekend. De politie wil daarom graag met beide mannen in contact komen. Verdere informatie over de betrokkenheid van de getuige bij de zaak is niet bekend.

Zaterdag 13 april, aan het eind van de middag belde de bewoonster de politie over de mishandeling. Haar huis was overhoop gehaald. Het slachtoffer is met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Uit onderzoek bleek dat een raam aan de voorkant van de woning vernield was. Er wordt in ieder geval een tv-toestel vermist.

Naast de twee getuigen zoekt de politie nog steeds naar een vrouw van rond de veertig met een Midden-Oosters uiterlijk en de eigenaar van een witte BMW. Deze zijn beide op de avond van de mishandeling in de straat gezien. Het is nog niet duidelijk of deze personen iets met deze zaak te maken hebben.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *