Alie en Janny fietsen HIV de wereld uit!

Alie en Janny gaan fietsen voor Oeganda! Vandaag gaan deze kleurrijke Groningers naar Amsterdam om zo veel mogelijk geld bij elkaar te fietsen om HIV in Oeganda te bestrijden.

Tijdens deze actie, de Tour d’Amour, proberen Alie en Janny zoveel mogelijk geld op te halen om HIV te kunnen bestrijden in Oeganda. Met het opgehaalde geld willen zij fietsen kopen, zodat doktoren heen en weer kunnen fietsen om patiënten te helpen. Door de juiste medicatie kan HIV niet meer overdraagbaar zijn en daarmee kan HIV in principe uit de wereld geholpen worden.

De Tour d’Amour, is vorig jaar opgericht voor de wereld Aids-dag in Amsterdam. Dit was zo’n groot succes, dat verschillende mensen dit jaar weer door het Vondelpark gaan fietsen. Momenteel hebben Alie en Janny al meer dan 2.000 euro opgehaald. Wilt u ook doneren? Dat kan! Klink dan op deze link.

Deel dit artikel: