UMCG zorgt voor peuken in de buurt

nieuws

Het UMCG mag dan volledig rookvrij zijn geworden, de directe omgeving ligt nu bezaaid met peuken.

Longarts-in-spe Anne-Marije Buiter plaatst foto’s op Twitter en schrijft: ‘Oei! Dit lijkt me niet de bedoeling. Het plein voor de hoofdingang van het UMCG, nu het ziekenhuis rookvrij is, ligt bezaaid met peuken! Graag actie van UMCG of Gemeente Groningen, sigaretfilters vergaan niet in de natuur!’

Ze krijgt bijval van anderen: ‘Rondom het gehele ziekenhuis hetzelfde beeld….heel jammer’. ‘De gehele rand van het terrein ziet er zo uit. Ik vind het ook afschuwelijk’. Het UMCG heeft ook gereageerd: ‘Het is zeker niet de bedoeling dat de overlast zich nu op deze manier verplaatst. We hopen dan ook dat we binnenkort een oplossing hebben voor dit probleem’.

Waarop weer iemand schrijft: ‘En tot die oplossing er is, suggereer ik een bezem plus stoffer en blik’.

 

 

Deel dit artikel: