OOG genomineerd als beste lokale omroep van Nederland

nieuws
Foto Andor Heij

OOG is genomineerd voor de titel beste lokale omroep van Nederland. Dat heeft de NLPO donderdagmorgen bekendgemaakt.

De NLPO is de overkoepelende organisatie van lokale omroepen. Naast OOG zijn er nog zeven omroepen genomineerd: Eindhoven, Venlo, Rotterdam, Oss, Twente, Alphen aan de Rijn en Noord-Oost Friesland. Op vrijdag 14 juni wordt de winnaar in Hilversum bekend gemaakt.

Directeur Evert Janse van de lokale omroep van Groningen is verheugd over de nominatie: “Het is een bevestiging van alle leuke reacties die we van kijkers en luisteraars krijgen. Het samengaan met Haren FM per 1 januari heeft ons nog sterker gemaakt. Het zou heel mooi zijn om de titel net als in 2003 en 2016 weer naar Groningen te halen.”