‘Het Groninger Gasberaad is des duivels’

Jan Wigboldus van het Groninger Gasberaad is boos. Hij noemt het aardbevingsbeleid van de politiek ‘belachelijk en zeer onder de maat’.

‘Het Gasberaad is des duivels’, zegt Wigboldus. Het Groninger Gasberaad zegt dat de nieuwe provinciale coalitie aan de landelijke politiek moet laten weten: ‘Tot hier en geen stap verder’. Het is de twaalfde beving deze maand. Dat aantal is veel te veel volgens het Gasberaad.

De aardbeving was duidelijk het gesprek van de dag. Veel mensen gaven aan iets van de beving te hebben gemerkt: ‘Een soort trilling, een heel bizar gevoel’.

Het epicentrum van de beving lag in Westerwijtwerd, in de gemeente Loppersum. Met een kracht van 3.4 is het de op de twee na zwaarste beving die in de provincie gemeten is.

 

Deel dit artikel:

  1. Tja het is niet alsof Den Haag zelf de aarde laat beven. Ook bij volledige stopzettingen van de winning zijn er nog tientallen jaren bevingen mogelijk. Om dan bij elke beving weer uit je vel te springen is niet echt gezond.

    1. Kijk es aan je heb m’n blog dus ook gelezen ..

      Of zeg je die “spam””..lees ik niet maar wat er staat ( en jij ook zegt) is precies wat men wil en zal ontkennen ..omdat men bang is dat men nog tientallen jaren vergoedingen zullen moeten betalen ter compensatie van schade geleden door de gaswinning van de NAM in opdracht van her RIJK ..dus die is verantwoordelijk ( hij met die vreselijke grote GOK ook),,,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *