Grote politiecontrole in Stad: “Al meer dan tien voertuigen in beslag genomen”

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

Op het Sontplein in de stad heeft donderdagavond een grote politiecontrole plaats gevonden. Bij de controle zijn diverse voertuigen in beslag genomen. Dat meldt Rick ten Cate van de incidentenwebsite tencatefotografie.nl.

De controle begon in het begin van de avond. “Behalve de politie is ook de Belastingdienst, de douane en de Koninklijke Marechaussee aanwezig”, vertelt Ten Cate. “Op de Europaweg staat een auto van de douane waarmee passerende auto’s gecontroleerd worden. Alle voertuigen waar iets mis mee is worden door motorrijders van de politie en de Marechaussee van de weg gehaald en meegenomen naar het Sontplein.”

Ten Cate ziet dat de auto’s op het Sontplein helemaal binnenstebuiten worden gekeerd. “Het is nu rond 20.45 uur en ze hebben op dit moment dertien auto’s in beslag genomen.” Bij de controle zouden ook verschillende mensen gearresteerd zijn. Zij zijn overgebracht naar het politiebureau aan de Rademarkt. De controle duurde tot 22.00 uur. Vrijdag maakt de politie bekend wat er precies is aangetroffen.

Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Deel dit artikel:

  1. Geweldig hoor op automobilisten jagen doe iets aan de veiligheid in de stad de vele mishandelingen steekpartijen moorden.

    1. Inderdaad is het geweldig dat ook een grote verkeerscontrole met regelmaat wordt gehouden. Ook de veiligheid van mensen speelt een grote rol. Alleen jammer dat ” Den Haag ” bezuinigingen heeft verricht en de grote kas gesloten houdt. Let op uw stemgedrag en uw welzijn.

  2. Nou idd hebben weer niks, te’doen ga aan de slag om de moorden op te ‘lossen de veiligheid voor de mens!
    Maar dat is de politie winst gevende bedrijf de pot moet weer vol dat de justutie weer in een nieuwe bubbel badje kan of dikke auto kopen criminelen zijn het eerste klass

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *