Grote politiecontrole in Stad: “Al meer dan tien voertuigen in beslag genomen”

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

Op het Sontplein in de stad heeft donderdagavond een grote politiecontrole plaats gevonden. Bij de controle zijn diverse voertuigen in beslag genomen. Dat meldt Rick ten Cate van de incidentenwebsite tencatefotografie.nl.

De controle begon in het begin van de avond. “Behalve de politie is ook de Belastingdienst, de douane en de Koninklijke Marechaussee aanwezig”, vertelt Ten Cate. “Op de Europaweg staat een auto van de douane waarmee passerende auto’s gecontroleerd worden. Alle voertuigen waar iets mis mee is worden door motorrijders van de politie en de Marechaussee van de weg gehaald en meegenomen naar het Sontplein.”

Ten Cate ziet dat de auto’s op het Sontplein helemaal binnenstebuiten worden gekeerd. “Het is nu rond 20.45 uur en ze hebben op dit moment dertien auto’s in beslag genomen.” Bij de controle zouden ook verschillende mensen gearresteerd zijn. Zij zijn overgebracht naar het politiebureau aan de Rademarkt. De controle duurde tot 22.00 uur. Vrijdag maakt de politie bekend wat er precies is aangetroffen.

Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl