‘Ajax-speler Azor Matusiwa vertrekt naar FC Groningen’

sport
Foto: Sportphotoagency.com Mark-Jan Fledderus

Het seizoen 2018/2019 is nog geen dag voorbij, maar FC Groningen heeft de eerste versterking voor het nieuwe seizoen al binnen: Azor Matusiwa komt over van Ajax, zo bericht De Telegraaf.

Azor Matusiwa speelde dit seizoen op huurbasis voor De Graafschap en was een van de smaakmakers in de Eredivisie. De 21-jarige controlerende middenvelder wordt gezien als de opvolger van Ludovit Reis, die naar alle waarschijnlijkheid zeer spoedig zijn overstap gaat afronden naar FC Barcelona.

FC Groningen heeft Matusiwa dit seizoen meerdere malen bekeken en was zeer gecharmeerd van de jonge middenvelder. Volgende week zal de Hilversummer een definitieve krabbel zetten onder een meerjarig contract bij de Trots van het Noorden. Azor Matusiwa speelde dit seizoen zestien wedstrijden voor de Superboeren en kwam daarin tot twee assists.

 

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *