Roy Orbison en Buddy Holly als hologram tot leven gewekt in MartiniPlaza

nieuws
Foto: BASE Hologram

Op 27 oktober aanstaande komt de ‘Rock ’N’ Roll Dream Tour’ naar Groningen. Tijdens dit ‘liveconcert’ zullen Roy Orbison en Buddy Holly, door middel van laserprojectie, hun grootste klassiekers opnieuw ten gehore brengen, begeleid door een live band en achtergrondzangers.

Deze Hall of Fame Rock ’n Roll legendes worden weer tot leven gebracht door BASE Hologram. Dat doet het bedrijf, naar eigen zeggen, door middel van ‘hypermoderne digitale technologie en laserprojectie’. Orbison en Holly staan op deze manier in 3D op het podium en spelen met een live band.

Roy Orbison, Jr zegt over de show: ”My father’s music meant the world to not just us Orbison’s but to millions of fans worldwide. Being able to reopen his legendary songbook and again hear his voice bounce off great concert hall walls is both a transcendent and cathartic experience. How beyond cool and special that these two great friends, now get to tour the world together.”