Oranje Fonds betaalt nieuwe keuken Heerdenhoes

nieuws

Het Heerdenhoes in Beijum heeft van het Oranje Fonds een bedrag van 34.500 euro gekregen voor de nieuwe keuken van het buurtcentrum.

De buurtcentra Het Heerdenhoes en de Kleihorn zijn in maart samen verhuisd naar een nieuw pand aan de Meisemaheerd. Om aan de wensen van de wijkbewoners te blijven voldoen moest in het pand ook een professionele keuken komen. Omdat het nieuwe gebouw gasloos is, kon de oude keuken niet hergebruikt worden. Ook een deel van het keukengerei moest vervangen worden.

De stichting Buurtcentra in Beijum heeft daarom een verzoek om een bijdrage ingediend bij het Oranje Fonds. Dat verzoek is dus gehonoreerd. De keuken wordt inmiddels intensief gebruikt. Op 11 mei wordt het nieuwe gebouw feestelijk geopend door wethouder Mattias Gijsbertsen.

Deel dit artikel: