Nieuwe camping opent met Hemelvaart

nieuws

Groningen is binnenkort een nieuwe camping rijker. Anders dan andere: hij komt bij Tuin in de Stad en opent in het Hemelvaartsweekend.

Tuin in de Stad is na de gedwongen verhuizing en na dik twee jaar bouwen klaar om de activiteiten weer op te starten. Cursussen, maaltijden, tuinactiviteiten en nu dus ook een camping. Naast de parkeerplaats aan de Tarralaan in het Westpark staat nu een flink gebouw van stro & leem en een heleboel andere hergebruikte materialen.

‘We beschikken over een ruime keuken, met alle spullen die een kok zich maar kan wensen, een aanpalende ‘buurkamer’ met plek voor ruim vijftig mensen. Om het gebouw staan achtereenvolgens de (koude) kas (in opbouw), het atelier (in afbouw), de winkel (in aanbouw) en het overdekte terras. We kweken (vaste) planten, zonder gif of bestrijdingsmiddelen, de eerste groentes zijn in de moestuin gezaaid, onze kerstbomen vormen een fijn bos, verderop kan je verdwalen in het wilgendoolhof of een flink eind achter een bal aanrennen op de nog lege camping’.