Nieuwe camping opent met Hemelvaart

nieuws

Groningen is binnenkort een nieuwe camping rijker. Anders dan andere: hij komt bij Tuin in de Stad en opent in het Hemelvaartsweekend.

Tuin in de Stad is na de gedwongen verhuizing en na dik twee jaar bouwen klaar om de activiteiten weer op te starten. Cursussen, maaltijden, tuinactiviteiten en nu dus ook een camping. Naast de parkeerplaats aan de Tarralaan in het Westpark staat nu een flink gebouw van stro & leem en een heleboel andere hergebruikte materialen.

‘We beschikken over een ruime keuken, met alle spullen die een kok zich maar kan wensen, een aanpalende ‘buurkamer’ met plek voor ruim vijftig mensen. Om het gebouw staan achtereenvolgens de (koude) kas (in opbouw), het atelier (in afbouw), de winkel (in aanbouw) en het overdekte terras. We kweken (vaste) planten, zonder gif of bestrijdingsmiddelen, de eerste groentes zijn in de moestuin gezaaid, onze kerstbomen vormen een fijn bos, verderop kan je verdwalen in het wilgendoolhof of een flink eind achter een bal aanrennen op de nog lege camping’.

Deel dit artikel:

   1. Och, misschien is het wel niet zo belangrijk dat die panden brandveilig zijn en er hygienisch met het voedsel wordt omgesprongen.
    Wanneer er een ramp gebeurt dan schreeuwen degenen did vinden dat alles moet kunnen het hardst dat eerder ingegrepen had moeten worden.

 1. Freiherr R.P.C. Guthschmidt liechtenstein Kastelkorn, formerly Bisschoffs von Salzburg. schreef:

  is het wel zo’n christelijke bedachtzaamheid in een voorjaarlijke hemelvaart. Genezing toch niet uitgesloten?
  Your inevitable reverend “Karma” Freiherr liechtenstein-kastelkorn. ( five fold freedoms instead of four?) some numerical disclosures are to be strictly forbidden! Wishing one “High Moons”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *