Kraambank zoekt babyspullen

Heeft u babyspullen over van de vrijmarkt? Geef ze dan aan de Kraambank. Met deze oproep hoopt de Kraambank spullen te verzamelen voor kersverse ouders met weinig te besteden.

De Kraambank is ontstaan uit de gedachte dat veel (aanstaande) ouders en gezinnen wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Deze voorziening bemand door vrijwilligers zamelt babyspullen in kijkt ze na en geeft ze door aan startende gezinnen die het hard kunnen gebruiken. De Kraambank is blij met alle babyspullen (geen speelgoed en knuffels) die overgebleven en in goede staat zijn.

Natuurlijk zijn niet alleen onverkochte vrijmarkt items welkom. Iedereen die babyspullen over heeft mag ze doneren bij de Kraambank. Vooral duurdere babyartikelen zoals kinderwagens zijn voor de organisatie lastig te vinden.

Deel dit artikel: