Joël (5) regelt al 250 warme maaltijden voor daklozen

nieuws

In een paar dagen tijd heeft de actie van de vijfjarige Joël al ongeveer 250 warme maaltijden voor daklozen opgeleverd.

Joël liep onlangs met zijn moeder door de binnenstad. Voor het eerst in zijn leven zag hij een dakloze man. Sindsdien heeft hij een missie. Joël vindt dat alle daklozen warm moeten kunnen eten. Met stichting Straatwijs is een donatie-actie opgezet en is al het nodige binnengehaald. ‘Maar we gaan door! Doen jullie mee?’

Joel was deze week te zien bij Hart van Nederland.

Deel dit artikel:

  1. Wat leuke actie en van zo.n lief kind daar kunnen de leden van de regering een voorbeeld aan nemen eerst eigen volk Dan de rest !!!!
    Maar petje af voor deze jonge top

    1. Nou indd willem123 er gaat zoveel geld verloren ! Te erg voor woorden en gezinnen die er hele door heen zijn en Dan indd in zo.n land als dit

  2. In Nederland zou geen enkele Nederlander dakloos te hoeven zijn in Nederland. Met goed project waarbij uitkeringen beheerd worden en woonruimte wordt geregeld. Maar geen prioriteiten bij overheid, miljoenen naar mislukte projecten. Alle daklozen hadden in villa’s kunnen wonen als je ziet wat de hulpverlening eromheen kost (en men dus schijnbaar nog op straat slaapt terwijl nachtopvang net zo duur is als een huis). Bed, bad en brood voor onze eigen daklozen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *