Heel Hoogkerk Bakt

Taartliefhebbers verzamelden zich vandaag in de Gabriëlflat in Hoogkerk. Tijdens het evenement ‘Heel Hoogkerk Bakt’ werd hier de beste amateurbakker van Hoogkerk uitgeroepen.

Het evenement werd georganiseerd voor de bewoners van de Gabriëlflat en viel letterlijk en figuurlijk goed in de smaak bij iedereen! Twintig kleurrijke taarten werden in mum van tijd opgegeten en de bezoekers genoten zichtbaar. Een vierkoppige jury testte daarna de taarten, zonder te weten wie welke taart had gemaakt.

De winnende taart

Uiteindelijk wist Pieter van Delden de eerste prijs in de wacht te slepen. Van Delden, toevallig ook medeorganisator van het evenement, liet weten dat hij nooit eerder in zijn leven een taart had gebakken. Hij schenkt zijn prijs aan de bewoners van de flat. ‘Op die manier kunnen zij een gezellige dag op pad met elkaar.’ Voor de zoetekauwen niet getreurd: ‘Gelet op het succes van vandaag, zal Heel Hoogkerk Bakt volgend jaar zeker worden herhaald!’

Deel dit artikel: