Heel Hoogkerk Bakt

Taartliefhebbers verzamelden zich vandaag in de Gabriëlflat in Hoogkerk. Tijdens het evenement ‘Heel Hoogkerk Bakt’ werd hier de beste amateurbakker van Hoogkerk uitgeroepen.

Het evenement werd georganiseerd voor de bewoners van de Gabriëlflat en viel letterlijk en figuurlijk goed in de smaak bij iedereen! Twintig kleurrijke taarten werden in mum van tijd opgegeten en de bezoekers genoten zichtbaar. Een vierkoppige jury testte daarna de taarten, zonder te weten wie welke taart had gemaakt.

De winnende taart

Uiteindelijk wist Pieter van Delden de eerste prijs in de wacht te slepen. Van Delden, toevallig ook medeorganisator van het evenement, liet weten dat hij nooit eerder in zijn leven een taart had gebakken. Hij schenkt zijn prijs aan de bewoners van de flat. ‘Op die manier kunnen zij een gezellige dag op pad met elkaar.’ Voor de zoetekauwen niet getreurd: ‘Gelet op het succes van vandaag, zal Heel Hoogkerk Bakt volgend jaar zeker worden herhaald!’

Deel dit artikel:

 1. Op 6 maart 2019 organiseerde de veldspaat al heel veldspaat bakt wat een groot succes was ,dus zo orgineel is dit na apen niet.

 2. Dit is pronken met andermans veren.
  Op 6 maart 2019 organiseerde met groot succes verzorgcentrum de Veldspaat heel veldspaat bakt.
  Niet erg orgineel dit na apen.

 3. Super cool zeg zelf organiseren en dan zelf winnen.
  En dan doen voorkomen dat het jou idee is maar dat is helemaal niet waar.
  Het is na apen het idee komt van zorgcentrum de veldspaat die organiseerde op 6 maart j.l al heel veldspaat bakt wat een groot succes was.

 4. Wat een negativiteit in de voorgaande reacties zeg. Kunnen we niet gewoon blij zijn dat de Gabrielflat een hele leuke dag heeft georganiseerd, net als de Veldspaat dat deed op 6 maart? Ik hoop dat nog veel meer instellingen in Nederland dit idee ‘na-apen’ van Heel Holland bakt. Zet hem op allemaal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *