Gewonde bij steekpartij Barestraat

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

Bij een steekpartij zondagmiddag in de Barestraat in de Rivierenbuurt is een persoon gewond geraakt. Dat meldt de politie.

“De steekpartij vond iets voor half zes plaats”, vertelt politiewoordvoerder Anthony Hogeveen. “Eén persoon is daarbij gewond geraakt. Dit slachtoffer is met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Op hetzelfde moment hebben we in of bij de woning waar de steekpartij plaatsvond een persoon kunnen aanhouden.” Over de achtergrond van de steekpartij kan Hogeveen nog niets vertellen.

“Bij de woning zijn we een onderzoek gestart. Daaruit zal duidelijk moeten worden wat de relatie is tussen de betrokkenen.” Medewerkers van de Forensische Opsporing hebben in en rondom de woning onderzoek gedaan. Daarbij werd ook het steekwapen veiliggesteld dat in een put werd aangetroffen (zie foto onderstaand). Vanwege het onderzoek was de straat afgesloten.

Rick ten Cate maakte een filmpje van de situatie en het politieonderzoek in de Barestraat:

Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Deel dit artikel: