Fietser ernstig gewond bij verkeersongeluk Harkstede

nieuws
Foto: Patrick Wind - 112groningen.nl

Bij een verkeersongeluk Paaszondag op de Hoofdweg bij Harkstede is een fietser ernstig gewond geraakt. Dat meldt Patrick Wind van de incidentenwebsite 112groningen.nl.

Het ongeluk gebeurde rond 14.00 uur. Door nog onbekende oorzaak schepte de bestuurder van een wit busje een fietser. De fietser kwam hierbij op het wegdek terecht. Hulpdiensten waaronder een ambulance, de politie en een traumahelikopter waren snel ter plaatse. Nadat het slachtoffer gestabiliseerd was is deze met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie doet onderzoek naar de precieze toedracht van het ongeluk.

Foto: Jefferey Vermeulen
Deel dit artikel:

  1. Tragisch en onnodig, het fietspad daar hangen aan beide zijdes duidelijk niet te missen borden dat je het kruisend verkeer voorrang moet verlenen, wat overigens nog niet wil zeggen dat de fietser zelf schuldig is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *