Cashmyra wint POPgroningen Talent Award 2019

nieuws

Zangeres Cashmyra heeft de POPgroningen Talent Award 2019 gewonnen. Dat werd afgelopen weekend bekendgemaakt tijdens de eindronde van deze talentenwedstrijd in VERA.

Cashmyra Rozendaal wist met haar optreden in poppodium VERA de jury te overtuigen dat zij een betere artieste is dan Het Kanaal, DOR en Hollow Men. Door het winnen van de award krijgt zij vele mogelijkheden om zich verder te ontwikkelen. Zo mag ze optreden op diverse festivals, waaronder het Bevrijdingsfestival op 5 mei in het Stadspark. Daarnaast ontvangt zij gratis repetities bij VRIJDAG, een waardecheque en mogelijke deelname aan Hit the North en de Grote Prijs van Nederland. Aan die laatste talentenjacht nam ze ook al in 2018 deel.

Voorafgaand aan de eindronde, vonden 8 voorrondes plaats in de hele provincie Groningen. Hierna volgden twee halve finales in Simplon en uiteindelijk vond afgelopen weekend de eindronde plaats in VERA.