Bewoonster gewond na mogelijke woninginbraak

De politie doet onderzoek naar een mogelijke woninginbraak aan de Groningerweg in Groningen waarbij de 78-jarige bewoonster ernstig gewond raakte.

Zaterdag aan het eind van de middag belde de bewoonster de politie. Ze was net wakker geworden, was gewond en kon zich niet herinneren wat er gebeurd was. Haar huis was echter overhoop gehaald. Het slachtoffer is met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Uit onderzoek bleek dat een raam aan de voorkant van de woning vernield was. Er wordt in ieder geval een tv-toestel vermist.

De bewoonster is vrijdagavond omstreeks 23.30 uur naar bed gegaan en werd dus pas op zaterdag aan het einde van de middag wakker. De politie doet onderzoek en vraagt tips van mensen die meer weten over wat zich in de tussentijd heeft afgespeeld.

Deel dit artikel:

  1. Heel naar bericht.

    Maar gelukkig hebben we D66-rechters in dit land. Mocht(en) de daders(s) ooit geval worden dan gaan ze er ongenadig van langs krijgen.

  2. Ik hoop dat de bewoonster snel herstelt en dat de dader(s) een vreselijk ongeluk krijgen en bij bewustzijn zeer langzaam en pijnlijk sterven.

  3. Een beetje vreemd en onsamenhangend verhaal. De bewoonster “slaapt” meer als 12 uur en heeft opeens ernstige verwondingen.
    Wat ik met mijn fantasie kan bedenken is dat de inbrekers een gas in het huis gespoten hebben om de bewoners te bedwelmen, wat de lange slaaptijd kan verklaren. Toen de bewoonster ontwaakte uit haar roes, dus nog wat aangeschoten zoals bij veel drank, valt ze van de trap en raakt ze verwond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *