Auto botst op boom bij Gravenburg, bestuurder gewond

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

Bij een verkeersongeluk maandagavond op de Noodweg bij de wijk Gravenburg is een automobilist tegen een boom gebotst. Dat melden verschillende incidentenwebsites.

Het ongeluk gebeurde even na 22.00 uur. De bestuurder van een witte personenauto, die in de richting van Hoogkerk reed, was door nog onbekende oorzaak van de weg geraakt en tegen een boom tot stilstand gekomen. De hulpverleningsdiensten rukten direct massaal uit. Behalve verschillende politiewagens, de brandweer en een ambulance werd ook het Mobiel Medisch Team opgeroepen. Dit omdat het vermoeden bestond dat de bestuurder bekneld was komen te zitten in het voertuig. Uiteindelijk bleek het allemaal mee te vallen. Het MMT werd al snel gecancelled. De overige hulpdiensten kwamen wel ter plaatse.

Op de Noodweg bleek de bestuurder een boompje geraakt te hebben. De bestuurder had verwondingen opgelopen en is in een ambulance gecontroleerd. Daarna is het slachtoffer overgebracht naar het ziekenhuis. De personenauto is door een bergingsbedrijf geborgen. Naar de oorzaak van het ongeluk wordt onderzoek gedaan.

Foto: Martin Nuver – 112groningen.nl
Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Deel dit artikel:

  1. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht? Dus daar ligt nu een boompje in een bed? Weer zo’n Volkswagen hè! De airbag aan de bestuurderskant deed het niet kennelijk, had Darwin daar weer eens wat mee te maken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *