PVV wil goede nachtrust voor bewoners Van Eedenstraat

nieuws

De bewoners van de Van Eedenstraat in De Wijert worden evenredig hard geraakt door de ombouw van de Zuidelijke Ringweg. Dat stelt de raadsfractie van de PVV.

Volgens de partij dreigen de bewoners om te vallen van de stress en hebben ze slapeloze nachten door de nachtelijke werkzaamheden, die nog jaren duren. Bewoners hebben al gevraagd om hotelovernachtingen vanwege de overlast, maar kregen tot nog toe nul op rekest. Het lijkt er sterk op dat de aannemer en het projectbureau geen oog hebben voor deze problematiek.

De bewoners van de Van Eedenstraat hielden woensdagavond al een actie. De PVV wil dat de aannemer zich de klachten aantrekt en zo snel mogelijk rekening gaat houden met deze mensen, door direct te stoppen met de nachtelijke werkzaamheden vlakbij de woningen.

Deel dit artikel: