PVV wil goede nachtrust voor bewoners Van Eedenstraat

nieuws

De bewoners van de Van Eedenstraat in De Wijert worden evenredig hard geraakt door de ombouw van de Zuidelijke Ringweg. Dat stelt de raadsfractie van de PVV.

Volgens de partij dreigen de bewoners om te vallen van de stress en hebben ze slapeloze nachten door de nachtelijke werkzaamheden, die nog jaren duren. Bewoners hebben al gevraagd om hotelovernachtingen vanwege de overlast, maar kregen tot nog toe nul op rekest. Het lijkt er sterk op dat de aannemer en het projectbureau geen oog hebben voor deze problematiek.

De bewoners van de Van Eedenstraat hielden woensdagavond al een actie. De PVV wil dat de aannemer zich de klachten aantrekt en zo snel mogelijk rekening gaat houden met deze mensen, door direct te stoppen met de nachtelijke werkzaamheden vlakbij de woningen.

Deel dit artikel:

 1. Waarom moeten die werkzaamheden eigenlijk ‘s-nachts gebeuren? Zodat automobilisten er geen last van hebben? Dat zijn toch juist degenen die uiteindelijk gaan profiteren?
  Erg opmerkelijk, de keuzes die soms gemaakt worden.

 2. Belachelijk voor woorden!!!!. Er wonen oudere ziekelijke mensen die hun nachtrust hard nodig hebben. U kunt zich dit natuurlijk niet voorstellen omdat uw ouders gezond zijn en ver weg van de van Eedenstraat wonen. Dus doe deze werkzaamheden overdag zodat de hele van Eedenstraat hun nachtrust hebben. En het is altijd makkelijk je werkzaamheden verricht op een plek waar jezelf niet woont!!!

 3. Een gezin uit de van Schendelstraat, aldaar, heeft al wel een aantal overnachtingen in hotel gekregen van Rijkswaterstaat

 4. De PVV heeft een punt..
  Zou er naar geluisterd worden ?
  Ben bang van niet ..wie neemt die partij nou serieus ?
  Zodra een van de andere partijen zoals PVDA en of SP er mee waren gekomen zouden de bewoners sterker hebben gestaan.
  Zo werkt dat partij politiek ..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *