Kledingketen Coolcat met vestigingen in Groningen failliet

nieuws
Foto: Google streetview.

De kledingketen Coolcat is failliet. De winkel is vooral populair onder jongeren.

Coolcat heeft tachtig vestigingen in Nederland, waarvan twee in Groningen. Die staan in de Herestraat en de Grote Markt.

Het bedrijf kampt met verliezen. Of er een doorstart komt is nog niet bekend.

Deel dit artikel:

  1. Kahn verkocht jarenlang kinder arbeid textiel totdat het vergrootglas werd gelegd op textiel industrie en kinder arbeid door meerdere journalisten. Heel sneaky verbrak Kahn alle connecties met deze fabrieken en ging met tussenhandelaren werken die textiel uit deze fabrieken verkochten, en ondertussen waste hij z’n handen in onschuld.
    Kahn z’n activiteiten voor Coolcat waren al op een laag pitje gezet, juist op het moment dat het slechter ging. Zijn zoon heeft nu de leiding. Kahn ging samenwerken met een oud HEMA baasje en kochten samen diverse onderdelen van het
    failliete V& D.
    En daar gaan we dus ook uiteraard niets kopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *