Gewonde bij woningbrand in De Wijert

In een portiekflat aan de Jacques Perkstraat in de wijk De Wijert heeft maandagochtend korte tijd brand gewoed. Bij de brand is één persoon gewond geraakt.

“De melding van de brand kwam rond 10.15 uur binnen”, vertelt brandweerwoordvoerder Harmen Kuijer. “Op onze meldkamer was een 112-melding binnengekomen van brand in een woning waarop we direct met een bluswagen en een hoogwerker zijn uitgerukt.” Bij aankomst troffen de brandweerlieden flink wat rookontwikkeling aan. “Er bleek brand te woeden in de berging. We hebben deze brand kunnen blussen door middel van een binnenaanval.”

Eén persoon had rook binnengekregen en is door ambulanceverpleegkundigen behandeld. Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend. Stichting Salvage is ingeschakeld om de bewoners te ondersteunen bij het afhandelen van de schade.

Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Deel dit artikel: