Gemeente akkoord met opvanghuis ex-verslaafden in de Meeuwen

De gemeente Groningen is akkoord met de komst van een opvanghuis voor 26 ex-verslaafden aan de Barkmolenstraat in de wijk de Meeuwen.

De gemeente vindt dat er in de stad plek moet zijn voor kwetsbare bewoners die hun leven weer willen opbouwen. De bewoners zijn tegen en wijzen er op dat er veel kinderen in de wijk wonen. Zij zijn inmiddels naar een advocaat gestapt om het opvanghuis tegen te houden.

De Stadspartij voor Stad en Ommeland vindt dat de bewoners van de straat zich terecht grote zorgen maken. In de buurt wonen kwetsbare ouderen en vlakbij is een speeltuin. Volgens de partij is dit vragen om problemen, en is er met de inspraak van de bewoners niets gedaan. De partij zegt hen te zullen steunen in de gemeenteraad.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *