Eerder snelheid minderen op A28 richting Stad

nieuws
foto: Roel Breet

Automobilisten op de A28 richting de stad moeten vanaf vrijdag ongeveer 250 meter eerder de snelheid minderen van 100 naar 70 km per uur. Dit vanwege werkzaamheden.

Combinatie Herepoort verplaatst in de nacht van donderdag op vrijdag de snelheidsborden. Dat heeft te maken met de werkzaamheden bij het viaduct over de Brailleweg. Hierdoor kan in de spits een langere file ontstaan.

Diezelfde nacht wordt een kapot verkeerslicht op het Julianaplein vervangen. Combinatie Herepoort doet daar onderzoek naar enkele detectielussen. Vanwege de klus is de afrit op de ringweg voor verkeer vanaf Hoogezand richting centrum van donderdagavond 20.00 uur tot vrijdagochtend 06.00 afgesloten

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *